100 gratis strategisamtaler før sommeren

 

Jeg har satt i gang en challenge som jeg kaller «100 strategisamtaler før sommeren» hvor jeg gir bort 100 strategisamtaler på 30 minutter til kvinner som driver egen business.

Dalai Lama sa dette på fredskonferansen i Canada i 2008:  Verden vil bli reddet av den vestlige kvinne.

Dette ga gjenklang i meg. Så jeg har bestemt meg for å bidra på min måte ved å hjelpe kvinner som ønsker å lykkes i sin business gjennom klarhet, struktur og fokus, hvordan få frem sin unikhet og hvordan markedsføre seg på en tydelig og autentiske måte.

Jeg har fokus på å gi 100 businessdamer hjelp med én utfordring de har i forhold til sin business gjennom en gratis 30 minutters online speed-rådgiving, men er du en businessmann som også ønsker en strategisamtale så er du hjertelig velkommen til å booke.

Noe for deg?   Finn en tid som passer i kalenderen.

 

Vi snakkes 🙂

Rikke signatur