Personlig veiledning for bedre resultater

Trenger du hjelp til å komme i gang med å markedsføre deg og din bedrift? Er du usikker på hva du bør gjøre, og trenger noen å sparre med? En som ser dine markedsføringsmuligheter, og kan følge deg opp steg for steg jevnlig, eller av og til?

For deg som ønsker personlig oppfølging  tilbyr jeg veiledningspakker hvor vi jobber sammen over tid.
Dette er for deg som virkelig vil ha resultater, og som er villig til å gjøre jobben.

 

3  eller 5 måneder personlig veiledningspakker

Begge veiledningspakkene innholdet det samme, det er kun lengden som varierer.

Dette får du:

  • Vi starter med en strategiworkshop hvor vi kartlegger hvor du er i dag, hvilke mål du har og hvilke resultat du ønsker å oppnå  gjennom de neste 3 eller 5 måneder.
  • En konkret plan for de neste 3 (eller 5)  månedene med  aktiviteter som legges inn kalenderen.
  • Personlig oppfølging på telefon/Skype hver annen uke hvor planen følges opp, og du får svar på dine spørsmål, hjelp til å komme videre, til å ta de rette valgene, får motivasjon og inspirasjonen, ha som pusher deg fremover og som du kan sparre med – en som holder deg ansvarlig og loser deg steg for steg slik at du får gjort de du trenger for å komme i mål og se resultater
  • Mulighet til sende meg e-post med spørsmål under hele perioden
  • Evalueringsmøte etter endt periode hvor vi ser på resultatene, og veien videre
  • Lydopptak av veiledningstimene
  • Tilgang til Facebook-gruppen Marketing Minds for inspirasjon, tips og råd

 

Hvordan kan vi best jobbe sammen med din markedsføring?

For at du skal få den hjelpe du tenger for å se resultater og nå dine mål så må jeg vite mer om hvilket behov du har. Send meg en e-post med hva du føler du trenger hjelp med, så tar jeg kontakt med deg for å finne en tid hvor vi tar en uforpliktende prat på telefon for å se om vi er en god match, og hvordan jeg kan bidra på best mulig måte .

 

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Takk for at du i tillegg er positiv og hjelpsom når jeg står fast og ringer deg. Du er gull å ha!

Nina Behncke

Mental trener og foredragsholder, Modig Mamma

Jeg har brukt Rikke ved flere anledninger,  spesielt i.f.h.t markedsføring på sosiale medier. Rikke er veldig kunnskapsrik, og leverer strategiske løsninger hvor hver stein er snudd. Hun følger opp, er raus og ønsker det aller beste for sine kunder. Anbefales!

Helle Kanaris

Foredragsholder & Coach, Gaudio

La oss ta en uforpliktende prat – fyll ut skjema så finner vi en tid som passer.

9 + 11 =