Kurs i Facebook

Lær hvordan du bruker Facebook i markedsføringen av dine produkter og tjenester. Hvordan Facebook-siden din bør være satt opp, tips om billedbruk, hva du kan poste og når, hvordan automatisere innsatsen så du ikke bruker for mye tid, hvordan du måler effekten og justerer, facebook-annonsering og hvordan du bruker Facebook som en bevisst del av markedsføringsstrategien din for å få flere kunder.

Ja, jeg vil lære å bruke Facebook i markedsføringen

Kurs i e-postmarkedsføring med MailChimp

Utsendelse av nyhetsbrev er en effektiv måte å markedsføre, og selge, dine produkter på, samt holde en god relasjon til dine kunder og følgere. MailChimp er et e-postmarkesføringsprogram som gjør at du kan sende ut proffe nyhetsbrev og holder styr på dine e-postlister. Jeg gir deg opplæring i hvordan du setter opp det du trenger for å sende ut flotte nyhetsbrev, lage automatiserte utsendelser og hvordan du designer selve nyhetsbrevet.

Ja, jeg vil lære å bruke MailChimp i markedsføringen

Kurs i WordPress

Jeg holder opplæring og kurs for deg som har en nettside i WordPress, og trenger en opplæring (eller oppfrisking) i hvordan du oppdatere den. Du får tips til mulighetene en slik side har, og råd på hva du bør gjøre for at nettsiden din skal markedsføre deg på best mulig måte og generere flere kunder.

Ja, jeg vil lære mer om WordPress

Workshop

På en markedsføringsworkshop får du konkret hjelp med det DU trenger for å markedsføre din bedrift fremover. Enten i en 1:1 workshop for deg og din bedrift, eller en gruppeworkshop med maks 10 personer.

Slik markedsfører du din bedrift – Workshop  
Ta kontakt for å booke din workshop