Kurs, Workshop og Foredrag

Jeg holder kurs, workshop og foredrag innen digital markedsføring som hjelper deg og din bedrift med hvordan du på en mest mulig effektiv måte blir mer synlig på nett og  når flere potensielle kunder. Både egne oppsatte kurs og bedrfitsinterne kurs og workshop på forespørsel.

Temaene er f.eks.:

  • Kom i gang med Facebook-markedsføring inkl. Facebook-annonsering
  • Markedsføringsstrategier
  • E-postmarkedsføring – bygging av e-postlister og teknisk bruk av MailChimp
  • Hvordan bli mer synlig på Google – enkel søkemotoroptimalisering
  • Hvordan drive business fra hjertet ved å være genuin i markedsføringen – kommunikasjon
  • Fra frykt til synlighet – hvordan tørre å markedsføre seg og  være synlig i markedet

Basic Facebook-markedsføring

Lær hvordan du bruker Facebook i markedsføringen av dine produkter og tjenester. Hvordan Facebook-siden din bør være satt opp, tips om billedbruk, hva du kan poste og når, hvordan automatisere innsatsen så du ikke bruker for mye tid, hvordan du måler effekten og justerer, facebook-annonsering og hvordan du bruker Facebook som en bevisst del av markedsføringsstrategien din for å få flere kunder.

Ta kontakt om du ønsker å lære Facebook-markedsføring

E-postmarkedsføring

Utsendelse av nyhetsbrev er en effektiv måte å markedsføre, og selge, dine produkter på, samt holde en god relasjon til dine kunder og følgere. MailChimp er et e-postmarkesføringsprogram som gjør at du kan sende ut proffe nyhetsbrev og holder styr på dine e-postlister. Jeg lærer deg strategiene som fungere i dag, og hvordan du teknisk setter opp det du trenger for å sende ut e-poster (nyhetsbrev) som bygger relasjon til de som følger deg slik at de blir kjent med deg og din bedrift – og kjøper av deg.

Ja, jeg vil lære å bruke e-post-markedsføring

Workshop med fokus på DIN markedsføring

På en markedsføringsworkshop får du personlig oppfølging og konkret hjelp med det DU trenger for å markedsføre din bedrift fremover. Enten i en 1:1 workshop for deg og din bedrift, eller en gruppeworkshop med maks 10 personer.

Ta kontakt for å booke din workshop