Personlig veiledning

Jeg har brukt Rikke ved flere anledninger,  spesielt i.f.h.t markedsføring på sosiale medier. Rikke er veldig kunnskapsrik, og leverer strategiske løsninger hvor hver stein er snudd. Hun følger opp, er raus og ønsker det aller beste for sine kunder. Anbefales!

Helle Kanaris

Foredragsholder & Coach, Gaudio

Workshop – Din Markedsfører (gruppeworkshop)

Takk for en flott og lærerik dag! Du skaper et godt rom det er lett å ta del i, og som inspirerer til videre (sam)arbeid. Jeg anbefaler dine kurs til alle som trenger dine tjenester, og også til dem som tror de ikke trenger deg! Takk igjen!

Grace Adelaide

Konstellatør, traumeteraput, Grace Adelaide AS

Workshop og markedsplan

Markedsføringsplanen du har laget er riktig god! Glimrende med tabellen over to-do listen – akkurat etter mitt hjerte. Her er det bare å gå i gang. Jeg er  veldig fornøyd med workshopen vi hadde sammen med deg – og synes oversikt og markedsplanen er oversiktlig og detaljert.

Anne Cathrine Gjærde

Generalsekretær, Polyteknisk Forening

Workshop – Din Markedsføring (gruppeworkshop)

Hot Seat var utrolig bra for meg og min bedrift. En hel time med fokus på mine utfordringer og hva jeg trengte tilbakemelding på slik at jeg fikk noe mer å jobbe videre på i min markedsføring. Det var også lærerikt når de andre deltakerne var i hot seat, flere tips som jeg ser verdien av også hos meg selv.

Lene Stamnes Sandaunet

Grafisk designer & fotograf, Foto&Design Sandaunet

Sparringspartner og rådgiver

Som selvstendig næringsdrivende er det fantastisk å ha noen å ringe til for å ta en kjapp prat. En som er tilgjengelig når man står å skal ta en beslutning. Som bedriftsleder står man ofte ovenfor valg og beslutninger når det gjelder markedsføring, og da er det godt å ha en en proff fagperson med rett kompetanse til å hjelpe seg. Rikke er en tydelig, effektiv og smart markedsfører som raskt ser løsninger. Hun er en dyktig og trygg rådgiver som gir kvalitet og dypde, og vet hva hun snakker om. I tillegg er hun en varm og trygg person, tilstedeværende og jeg blir sett personlig. Genuint opptatt av meg og min bedrift, og hvordan best mulig hjelpe meg. Et kvalitetsstempel!

Maria Mork

Relasjonscoach, Alt er Mulig

Markedsjef, rådgiver, design og webside, sosiale medier

Fokus Marketing har bidratt til vår bevisstgjøring i forholdet vårt til bruk av sosiale medier. Fokus Marketing har utarbeidet kampanjer både digitalt og print som passer til vår profil. Rikke er en av de få jeg vet om som både er veldig kreativ og strukturert samtidig og hun har evne til å lytte til mine ønsker og behov for så å samle trådene til på en forståelig og gjennomførbar helhet.

Fokus Marketing har arbeidet med annonser, websider og markedsføringsplaner for Bærum Optikk i mange år og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Rikke er god til å komme med nye ideer samtidig som hun har fokus på bedriftens samlede profil og hva som er mulig å gjennomføre ressursmessig for en liten bedrift.

Berit Lilleengen

Daglig leder, optikker, Bærum Optik

Webdesign, webstrategi, opplæring i wordpress, listebygging

En stor takk til Rikke som har skapt min nye nettside som tiltrekker seg målgruppen min og gjør meg mye mer synlig! Jeg får mange gode tilbakemeldinger om at siden ser profesjonell, troverdig, ren og innbydende ut, og så er den jo så funksjonell! Noe av det beste for meg er at Rikke har lært meg hvor lett jeg kan oppdatere sidene selv! Det har gitt meg en frihet, og jeg synes det til og med er gøy! Det at jeg har fått satt opp et listebyggingssystem gjør at jeg kommer i tettere dialog med kundene mine, og gjennom lett tilgang til bloggen min når jeg ut til mange flere.

Som person er Rikke veldig behagelig å samarbeide med, og jeg har virkelig følt meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Hun kommer med gode innspill og ideer, er tålmodig, interessert, dyktig, har godt humør og gir seg ikke før både hun og jeg er fornøyd. Anbefaler henne på det varmeste!

Nina L. Behncke

Eier og coach, Modig Mamma

Webside, profilering, merkevarebygging, markedsføringsstrategi, rådgiving

Som regnskapsførerselskap er vi vant med å bistå andre med hjelp til god økonomistyring. I den forbindelse legger vi vekt på at man som kunde av oss skal fokusere på sin kjernedrift, og at man ikke kan være god på alt. Når det gjelder Fokus Marketing og Rikke, så har hun vært vår gode rådgiver på det som vi ikke er gode på: Markedsføring! Rikke, har hjulpet oss med å bygge opp gode websider, treffende logo, samt øvrig profilering. Vi er kjempefornøyd med den ærlighet og kompetanse hun har tilført oss på markedsføringsområde. Anbefaler hennes firma på det varmeste!  

Jarle Skjerven, daglig leder Contador AS

Eier og aut. regnskapsfører, Contador

Merkevarebygging, profil, design, webside, sosiale medier

Jeg har jobbet sammen med Rikke gjennom Kvinner i Business hvor hun har laget vårt markedsføringsmateriell. Rikke har også hjulpet meg med oppdatering av hjemmesiden min. Rikke er rask, leverer alltid i tide, hun er kreativ og det hun lager er profesjonelt og lekkert. I tillegg kan hun bidra med råd når det gjelder hvordan man skal markedsføre sin bedrift og spesielt er hun god på sosiale media. Rikke får mine beste anbefalinger.

Marit H. Silseth

Eier, ledercoach, Silseth Consulting AS

Strategi, markedsplan, rådgiving

Fokus Marketing har bistått Morami med å strukturere bedriften. Fra å være en bedrift med masse planer og vinglende gjennomføringsevne ovenfor målgruppene, har bedriften nå en stø kurs mot å nå målene sine.

Siri Baumann Semb

Klesdesigner, Morami

Markedsføringsstrategi, webside, rådgiving, profilering

Fokus Marketing hjalp Showcase Fashion Agency  med å «komme igang» med en helhetlig markedsføringsplattform. Vi er strålende fornøyde og vil gjerne fortsette samarbeidet. SFA ser virkelig verdien av å ha et profesjonelt utrykk, – og Fokus Marketing har mye av æren for at vi tok steget opp til et høyere inntjeningsnivå.

Det er lettere å komme igang med andre profesjonelle aktører, både lokalt og internasjonalt, med en helhetlig markedføringsplattform. Rikke hjalp oss til å tenke ut hvilken plattform som ville tjene oss best.

Å gå i møte med Rikke gir deg en følese av å bli ivaretatt faglig. Å jobbe med henne er alltid under behagelige samarbeidsbeidsformer om det er faktisk, elektronisk eller virtuelt. Fokus Marketing skreddersyr en pakke som både kan være hands on, praktisk og/eller på et rådgivende plan.

Kundens behov er alltid i fokus, – og Rikke er god på å belyse disse områdene!

Synnøve Solholm Johansen

Eier og daglig leder, Showcase Fashion Agency

Webstrategi, webside, nettbutikk

Nylig lanserte vi nettbutikken Cozyfix. Vi vil med dette takke for et meget godt samarbeid i forbindelse med webutviklingen av vår nye nettbutikk. Man har alltid tanker og ideer om hvordan man vil ha det, men å formidle det videre er ikke alltid like lett. Vi ønskte oss en nettbutikk som skulle appellere til foreldre som skulle ha barn, og de som hadde nettopp fått barn. Derfor så vi for oss en layout som var delikat, lys og lett, og en nettbutikk som var lett å navigere i. Med din gode erfaring både som markedsfører og webutvikler m.m, så var vi i trygge på at dette skulle gå fint. Og det gjorde det. Du tok vår forespørsel på strak arm, og kom opp med ulike ideer. Det var enkelt å velge, da du allerede ved første utkast hadde god forståelse på hva vi som kunde var ute etter. Etter dette gikk det bare smash smash, så var vi i gang. Tusen takk!

Edith Halberg

Eier og daglig eder, Cozyfix AS

Markedplan, webside, annonser, nyhetsbrev, rådgiving

Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Fokus Marketing v/Rikke Dørum Schönborn. Det har vært en sann glede! Rikke har bistått på følgende områder: markedplan, etablering av nettside, utarbeidet diverse annonser, bygget opp ”Xponella Fordelsklubb”. Her har hun bidratt med forslag på hvordan nå kunden, hvordan kommunisere med kunden og hvordan få kunden interessert. Rikke er veldig lett og samarbeide med. Hun jobber strukturert, effektivt og målbevisst. Positivitet er et godt kjennetegn på Rikke. Det er også punktlighet ☺ Til sist, så kan man stole 100 % på Rikke og den jobben hun gjør.

Marit Neeraas Brodtkorb

Butikkeier og daglig leder, Xponella

Webside, opplæring i wordpress, sparringspartner, rådgiver

Rikke har stor kunnskap om markedsføring, noe hun integrerer i alt sitt arbeid. Når hun er i tillegg er punktlig, kreativ og løsningsorientert – blir arbeidet sammen med henne en fryd!

Heidi Isager

Eier og daglig leder, Dottie Dee

Markedsplan, webside, opplæring i wordpress, sosiale medier, rådgiving, sparringspartner

Rikke er en blid, samarbeidsvillig og omtenksom person. Hun yter servic og vet å lage webside ut i fra dagens krav og forutsettninger. Hun jobber personlig og er ærlig slik at vi sammen fant den beste løsningen for min webside. Jeg anbefaler Rikke videre til alle dere som ønsker dere en bra webside og et hyggelig samarbeide.

Annichen Hille

Interør og hagekonsulent, INperia Design

Markedsplan, merkevarebygging, design, rådgiving, sparringspartner

Rikke i Fokus Marketing har levert tjenester innenfor markedsføring og markedsføringsrådgivning for Sometimes Pole Studio, i en fase der vårt firma ekspanderer fra et enkeltpersonforetak og til et AS. Rikke har et hav av kunnskap og en stor interesse for markedsføring som hun har delt med oss. Hun har høy integritet og jobber presist og raskt. Rikke har gitt konkret hjelp og råd i en markedsføringskampanje i Cosmopolitan bladet utgave juli 2009 og hjulpet oss med utarbeidelse av en flott annonse som også brukes som flyer og på vår hjemmeside.

Rikke har egenskaper som gjør henne til en sentral medspiller i vår videre strategi når vi ekspanderer. Hennes evne til å raskt sette seg inn i våre utfordringer og pluss-sider og formidle dette til oss slik at vi ser løsninger der vi før var usikre på vår strategi, har vært helt uunværlig i denne fasen av vår utvikling.

Rikke har gitt oss det lille, vennlige puffet vi trengte til å ta noen sjanser og gjøre konkrete tiltak for å utvide vår drift.

Det har vært en glede for oss å få lov til å ha Rikke som medspiller og takker henne for alle gode råd og hennes engasjement. Det har vært helt fantastisk å ha noen som tror på oss og hjelper oss se vårt eget potensial. Vi kommer helt sikkert til å fortsette å benytte seg av hennes tjenester. Tusen takk!

Lisa Garbrielsen

Tidl. eier og daglig leder, Sometimes Pole Studio

Webdesign

Jeg benyttet Fokus Marketing til re-design og idéer rundt bl.a. ny hjemmeside. Rikke er en god lytter, gjorde uventet og positivt overraskende kunderesearch i sosiale medier og kom tilbake med en flott new look og innhold!

Kan anbefales for en travel og uerfaren gründer 🙂

Anita Vatland

Omsorgsmegler/daglig leder, CareManager