Rådgiving / veiledning

Er du usikker på hva du bør gjøre, og trenger noen å sparre med? En som ser dine markedsføringsmuligheter, og kan følge deg opp steg for steg jevnlig, eller av og til? Da kan en time eller flere være det som skal til for at du kommer deg videre.

 

Hvordan kan vi best kan jobbe sammen?

Avtal en 20 minutters gratis samtale på telefon hvor jeg får vite mer om det du trenger hjelp til. På den måten kan jeg forslå den beste måte jeg kan bidra til at du for den hjelpen du trenger, og ulike måter vi kan jobbe sammen på.

Samtalen er selvfølgelig helt uforpliktende.

 

Hvordan kan vi best jobbe sammen med din markedsføring?

For at du skal få den hjelpe du tenger for å se resultater og nå dine mål så må jeg vite mer om hvilket behov du har. Send meg en e-post med hva du føler du trenger hjelp med, så tar jeg kontakt med deg for å finne en tid hvor vi tar en uforpliktende prat på telefon. Jeg har ulike pakker, kurs og samarbeidsforløp for at du skal oppnå resultater med vårt samarbeid om din markedsføring.

 

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Takk for at du i tillegg er positiv og hjelpsom når jeg står fast og ringer deg. Du er gull å ha!

Nina Behncke

Mental trener og foredragsholder, Modig Mamma