Blir din nettside straffet av Google? - Fokus Marketing
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Jeg regner med at driver du en business, så har du også en nettside slik at potensielle kunder finner deg på nett – ved å google. Men er du sikker på at din nettside er tilpasset mobil og andre digitale flater?

Det at nettsiden din er mobiltilpasset vil si at nettsiden din skalerer seg ned til ulike skjermstørrelser slik at på mobilen så legger de ulike elementene på din nettside seg under hverandre. Det gjør det enkelt for leseren å bla seg nedover siden din.

Google har gjort noen endringer i sine søkemotorinnstillinger som kan påvirke din synlighet på nett. De premierer nå nettsider som er mobiltilpasset – og straffer de som IKKE er det ved å dytte de lenger ned på listen ved google-søk på mobil. Med tanke på over 1/3 av de som surfer på nett surfer på mobilen, er dette ikke en uvesentlig nyhet for din bedrift.

Kjenner du deg litt stresset nå – og lurer på hvordan du kan sjekke at din nettside er klarert?

Mobiltilpasset nettside for Fokus Marketing. Her kan du teste om din nettside er mobiltilpasset.

 

Sjekk om din nettside er mobiltilpasset her.
Skulle du oppdage at din side ikke er mobiltilpasset så sjekk om det er innstillinger som kan gjøre den mobiltilpasset i din webmal, eventuelt skift mal eller kontakt de som har satt opp nettsiden for deg.

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Kommentarer