Derfor er januar viktig for din business - Fokus Marketing
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Gå ikke glipp av mulighetene i januar

Vi er bare et par uker unna januar – en veldig viktig måned for din business!

Januar er måneden da våre mest aktive konkurrenter lanserer sine markedsføringskampanjer for det nye året. Det er også den tiden på året hvor de fleste av oss er mest motivert til å gjøre endringer. Noe som gjør at dine kunder med større sannsynlighet vil skifte leverandør av produkter og tjenester. Du har to valg. Enten se på dette som en trussel – eller som en morsom utfordring.

For at januar skal bli en måned i din favør vil jeg at du tenker på følgende:

  1. Hva skal du gjøre for å beholde så mange  som mulig av dine eksisterende kunder også i 2017? Markedsføring og synlighet handler ikke bare om å tiltrekke seg nye kunder, men også å holde på de du allerede har gjennom relasjonsbygging og kundeoppfølging. Alt du og din bedrift din gjøre er faktisk markedsføring.
  2. Hva skal du gjøre for å dra nytte av mulighetene som januar, og et nytt år gir? Du kan velge å
    være en av de bedriftene som tar action og utnytter sjansen til å få flere nye kunder. Vær den som starter det nye året med et smell, og du starter noe som vil gi deg drahjelp og bærer deg og businessen gjennom 2017.

Jeg anbefaler deg virkelig å bruke tiden frem til januar til å legge en plan for begge deler. Hvordan beholde eksisterende kunder, og hvordan få nye.

Ikke bare la januar komme og gå. Ha en plan og utnytt mulighetene.

Vurder ulike måter du kan engasjere kunder og potensielle kunder til å bruke januar som en katalysator for endring. Markedsfør det som at du er det opplagte valget for dem.

Finn ut hvordan du kan gi verdi til dine eksisterende kunder, og kommuniser denne ekstra verdien til de i ukene fremover. Det kan være tips og råd som løser noe de sliter med, sjekkliste, steg for steg guide, maler, vareprøver etc.

Får du dette på plass vil du kunne styrke ditt kundegrunnlag, og bygge videre på det. En effektiv måte å få en pangstart på den nye året!

Har du en plan for hvordan du skal sparke i gang det nye året? Kommentér gjerne under her.

For å hjelpe deg i gang kan du bruke min planleggingsmal. Den gjør det enklere for deg til å fokuserer på det som er viktig.

 Last ned min gratis planleggingsmal >>

 

signatur_Rikke Dørum Schönborn

 

PS!  Bli med i Marketing Minds, en lukket facebook-gruppe hvor vi deler erfaringer, hjelper og støtter hverandre og hvor du gir og får tips om markedsføring og business. Be om å bli medlem her >>

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Kommentarer