Slik markedsfører du din bedrift - en workshop

Få en pangstart på høsten med en markedsføringsworkshop

Bruk sommeren til å ta tak i egen markedsføring, nye konsepter, kurs, presentasjoner, oppdatere nettsiden, innhold til sosiale medier osv. slik du kan trykke på «markedsføringsknappen» i august.

Jeg vil gjerne ha deg med på denne Master Minding workshopen hvor du får den hjelpen DU trenger for å komme i gang, eller fortsette, med din markedsføring. Slik at du kan jobbe videre med den i sommer og være godt rustet for nye kunder og muligheter når høsten kommer.

Master Minding  – flere hoder tenker bedre enn ett.

 

Master Minding Workshop (kun 5 plasser)

Jeg ønsker å jobbe med en liten gruppe på maks 5 personer (og minst 3) slik at alle blir sett og får konkret hjelp med akkurat det de trenger. Du, og de andre, får 45 minutter hver hvor vi alle fokuserer på dine utfordringer og markedsføringsmuligheter, kommer med innspill, løsninger og kreative idéer.

Det er utrolig hvor mye man får ut av gruppedynamikken med mange kloke hoder, ulike bakgrunner, ulike erfaringer, kunnskap og personligheter. Du vil garantert få gode idéer, nye vinklinger og konkrete forslag til strategier og aktiviteter. Samt at dere drar nytte av mine 20 års erfaring og kunnskap innen markedsføring. Jeg lover å gi dere så mye læring og råd som jeg klarer i løpet av denne dagen!

For eksempel kan det være at noen av de andre er din målgruppe, og at du dermed får verdifulle innspill på om ditt budskap treffer de, hva du kan gjøre annerledes for at de skal handle og hva du gjøre som fungerer bra m.m.

Erfaringsmessig så ser jeg at vi sliter med de samme tingene. Hvordan blir mer synlig i markedet? Hvordan få flere kunder? Hvilke markedsføringskanaler bør jeg velge? Hvordan bruke sosiale medier i markedsføringen? Hvilke endringer bør jeg gjøre på nettsiden min for at folk ikke bare forsvinner ut igjen med en gang, men tar kontakt, legger igjen e-posten sin, handler i nettbutikken osv. I løpet av denne dager er vi innom de fleste temaene i moderne markedsføring.

Mange gode grunner til å melde deg på:

 • Du får profesjonell hjelp med dine markedsføringsutfordringer. Jeg øser av min 20 års erfaring og kunnskap.
 • Du får konkrete råd om hva du bør gjøre for å markedsføre deg smartere slik at du når ut til målgruppen din.
 • Du får testet ut ditt produkt, ditt budskap og din profil på hele gruppa (her kan flere i din målgruppe være tilstede).
 • Du får tilbakemeldinger og verdifulle innspill fra flere – og flere hoder tenker som kjent bedre enn ett.
 • Få gode idéer til din markedsføring, og kanskje til og med idéer til nye konsepter og produkter.
 • Få tilbakemelding på nettsiden din, hvilke forbedringer bør du gjøre for å nå ut bedre til dine potensielle kunder.
 • Hvordan du kan bruke sosiale medier i markedsføringen din.
 • Viktigheten av å bygge kundeliste – og hvordan du gjøre det.
 • Stille spørsmål om det du synes er vanskelig slik at du kommer deg videre med markedsføringen.
 • Du vil etter endt dag ha en lang To Do – liste hvor du har plukket ut de tre første tingene du skal implementere.
 • Du vil stå bedre rustet til å nå ut i markedet med ditt budskap og produkter.
 • Bli motivert til å komme i gang med markedsføringen – det er ikke som vanskelig som du tror.

 

Har du spørsmål?

Har du spørsmål angående denne workshopen? Eller ønsker du en 1:1 Markedsføringsdag kun for deg og din bedrift så ta kontakt med meg på rikke@fokusmarketing.no eller ring 99 02 02 53.

Takk for en flott og lærerik dag! Du skaper et godt rom det er lett å ta del i, og som inspirerer til videre (sam)arbeid. Jeg anbefaler dine kurs til alle som trenger dine tjenester, og også til dem som tror de ikke trenger deg! Takk igjen!
Grace Adelaide

Grace Adelaide AS

Utrolig bra for meg og min bedrift med fokus på mine utfordringer og hva jeg trengte tilbakemelding på slik at jeg fikk noe å jobbe videre på i min markedsføring. Det var også lærerikt når de andre deltakerne var i hot seat, flere tips som jeg ser verdien av også for meg. 
Lene Stamnes Sandaunet

Foto&Design Sandaunet

Workshopen ga meg et løft i selvtilliten og en ny giv til å tørre å satse. Mye nyttig informasjon, i alt fra nettsteder til bruk av Facebook.

 

Wenche Iren Teigen

Fly Away

Rikkes workshop var motiverende. Jeg lærte mye om markedsføring på sosiale medier og tilhørende datateknikk. Rikke er kreativ og et oppkom av ideer.
Ingrid Braathe Prillard

Klokt Sagt

Din markedsføring
– få konkret hjelp med det DU trenger


TID:  
Onsdag 14. juni   kl. 9 – 15 

STED:  Fokus Marketing, Strøket 8, 3 etg., Asker sentrum (over Kaffebrenneriet)

PRIS:   1.995 kr

Prisen inkluderer en heldags workshop med masse læring og konkret hjelp med DIN markedsføring, frukt og te/kaffe hele dagen.

(Det må være minst 3 påmeldte for å avholde workshopen)

 

Velkommen til en lærerik dag!

Påmelding til workshop 14. juni 2017