Gratis planleggingsmal for din markedsføring - Fokus Marketing
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Planlegg markedsføringen for det nye året

Nytt år – nye muligheter! Jeg kjenner på den gode følelsen og spenningen av å starte litt på nytt. Hva ønsker jeg å oppnå i løpet av de 12 månedene som ligger foran meg?

Jeg har tenkt, grublet, meditert og visualisert og kommet frem til  noen konkrete mål – og flere delmål. Delmålene gjør jobben enklere og motivasjonen større. Tenkt deg at du nå sitter å ser tilbake på året som har gått. Hva skulle du ønske at du hadde fått gjort, lært, opplevd og ikke minst å turt?

Noen av mine mål nådde jeg ikke, så de tar jeg med meg videre i det nye året. Andre mål er for å pushe meg selv enda mer ut av den berømmelige komfortsonen, som  jeg er så komfortabel med….. Og noen er enkle og morsomme mål. Og du, husk å sette deg mål for privatlivet også.

Vi overvurdere som regel hva vi klarer å gjøre i løpet av én dag,
men undervurderer hva vi får gjort i løpet av ett helt år!

Min drivkraft er å hjelpe deg med å komme videre med din markedsføring slik at du får løftet din bedrift – slik at det nye åtet blir et enda bedre år enn det gamle.  Derfor har jeg laget en planleggingsmal som du kan bruke når du planlegger hvordan du skal markedsføre deg i det kommende året for at du lettere vil oppnå dine mål.

Last ned malen her!

For jo mer konkrete dine mål er, jo lettere blir det for deg å vite hva du må gjøre for å bevege deg fremover og oppover. Du vil også se at du blir tydeligere i din kommunikasjon med kundene.  Jeg lover deg, markedsføringen blir også lettere når du vet hvor du skal.

Jeg ønsker deg lykke til,  masse fremgang og spennende muligheter for det nye året!

Hilsen fra
signatur_Rikke Dørum Schönborn

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Kommentarer