Slik bør du markedsføre din bedrift

Markedsføring & Strategi

 

Markedsføring og markedsføringsstrategi er en nødvendighet. De færreste bedrifter kan klare seg uten nye kunder. Derfor er det avgjørende å få skreddersydd en riktig strategi for din markedsføring. Markedsføringsstrategien tar din bedrift fra der dere er i dag og frem til målene. Du får en markedsføringsplan med forslag til aktiviteter som henvender seg til målgruppen gjennom de rette markedsføringskanalene. Vi starter med en strategiworkshop hvor vi  går gjennom din markedsføring, ser på hvor skoen trykker og finner dine markedsføringsmuligheter. Sammen legger vi en konkret plan for veien videre for å markedsføre din bedrift.

Digital Markedsføring

 

Digital markedsføring gir mye for pengene. Når vi snakker om markedsføring i dag, så er det som regel digital markedsføring det er snakk om. Mulighetene er mange med bl.a. sosiale medier, blogging, synlighet i Google og e-postmarkedsføring.  Få hjelp med å finne de kanalene hvor du treffer dine kunder.

Websidestrategi

Gjør du markedsføringsaktiviteter som driver trafikk til nettsiden, men opplever at få handler eller tar kontakt?
Det er viktig å ha en webstrategi og en funksjonell webside som er tilpasset mobil og andre digitale flater slik at kundene finner deg og det de er ute etter. Websiden er kjernen i din markedsføring, din bedrifts ansikt utad. Og konkurrenten er bare et tastetrykk unna.

Sosiale media

Med sosiale medier har vi en unik mulighet til å nå ut til mange for en billig penge. Du kan spisse målgruppen slik at du når akkurat de som du vil, og det er lett å måle effekten av innsatsen. Jeg hjelper deg med hvilke sosiale medier du bør velge, setter opp, eller går igjennom eksisterende profil/side slik at du får maks utnyttelse. Sammen legger vi en plan for hva du skal postere i de ulike kanalene og når.

Annonsering på nett

Fortsatt er det veldig rimelig å annonsere i sosiale medier, men også en nødvendighet for at det du legger ut skal bli synlig for din målgruppe. Jeg hjelper deg med å sette opp annonser og annonsekampanjer, inkludert statistikk etter endt annonsering.

E-postmarkedsføring & nyhetsbrev

E-postmarkedsføringen, også kalt listebygging, er effektiv måte å nå ut til dine potensielle kunder, eksisterende kunder og samarbeidspartnere. Send ut  nyhetsbrev jevnlig til de som står på e-postlisten din. Få hjelp med å sette opp en strategi for hvordan du kontinuerlig kan bygge e-postlisten din, sette opp en mal for nyhetsbrev i ditt design og få opplæring i nyhetsbrevprogrammet MailChimp.

Kurs & Opplæring

 

Kurs i WordPress

Jeg holder 1:1 opplæring eller kurs for deg som har en nettside i WordPress, og trenger en opplæring (eller oppfrisking) i hvordan du oppdatere den. Du får tips til mulighetene en slik side har, og råd på hva du bør gjøre for at nettsiden din skal markedsføre deg på best mulig måte og generere flere kunder.

Kurs i MailChimp

Utsendelse av nyhetsbrev er en effektiv måte å markedsføre, og selge, dine produkter på, samt holde en god relasjon til dine kunder og følgere. MailChimp er et e-postmarkesføringsprogram som gjør at du kan sende ut proffe nyhetsbrev og holder styr på dine e-postlister. Jeg gir deg opplæring i hvordan du setter opp det du trenger for å sende ut flotte nyhetsbrev, lage automatiserte utsendelser og hvordan du designer selve nyhetsbrevet.

Kurs i Facebook

Lær hvordan du bruker Facebook i markedsføringen av dine produkter og tjenester. Hvordan Facebook-siden din bør være satt opp, tips om billedbruk, hva du kan poste og når, hvordan automatisere innsatsen så du ikke bruker for mye tid, hvordan du måler effekten og justerer, hvordan opprette en facebookannonse og hvordan du bruker Facebook som en bevisst del av markedsføringsstrategien din for å få flere kunder.

 

Workshops

 

På en workshop får du konkret hjelp med det DU trenger for å markedsføre din bedrift. Enten i en 1:1 workshop for deg og din bedrift, eller en gruppeworkshop med maks 6 personer hvor du får innspill fra alle deltakerene på akkurat det du trenger hjelp med.

Slik markedsfører du din bedrift – Workshop  
Book din 1:1 workshop

Lei en markedssjef

 

«Lei en markedssjef» er et tilbud for mindre bedrifter som trenger jevnlig hjelp med markedsføringen noen timer i uken, eller i måneden. Du får hjelp til å utføre og følge opp planlagte aktiviteter.  Har du ikke en markedsplan så starter vi med en workshop hvor vi setter opp en plan med konkrete aktiviteter med tidsfrister og hvem som gjør hva. Enkelt og greit. Ved å leie en markedssjef får du den støtten og motivasjonen du trenger for å gjennomføre planlagte markedsføringsaktiviter slik at din bedrift blir mer synlig og får flere kunder.

Tilbudet skreddersys ditt behov.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan en slik løsning kan fungere for din bedrift.