0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Hva er en mastermind-gruppe, og fordelene med å være med i en?

Driver du egen business står du hele tiden ovenfor ulike valg, utfordringer, idéer som du ønsker tilbakemelding på, hjelp til å fokusere på de rette tingen og ikke minst et spark bak for å ta action for å drive businessen fremover.

Har du noen gang ønsket at du hadde en gruppe med likesinnede rundt deg som ønsker å hjelpe deg. Noen som kan gi deg en ærlig tilbakemelding – noen som vil at du lykkes i businessen. Noen som har forstått at samme er vi sterkere enn alene på hver vår tue.

En mastermind-gruppe, også kalt suksess-gruppe, er et verktøy for deg som ønsker å utvikle deg og lykkes med det du gjør. Gruppen møtes på faste tider over en tid med et felles mål om å hjelpe hverandre.

Fordelene med å delta i en mastermind-gruppe

 • Du har en fast gruppe mennesker med fokus på å dele, støtte og hjelpe
 • Du har en arena hvor du får ærlighet og konstruktive tilbakemeldinger
 • Du får ulike perspektiver og innspill på dine idéer og planer
 • Du får hjelp til å brainstorme rundt nye muligheter
 • Du blir utfordret og ansvarliggjort til å ta action i et trygt miljø
 • Dele dine erfaringer og kontakter for å hjelpe andre
 • Du får tilgang til ressurser og kontakter i gruppen
 • Du vil bli inspirert til å holde fokus på dine mål
 • Du vil se resultater ved at du tar action fra gang til gang
 • Selvinnsikten som du oppnår gjennom deltagelse i en slik gruppe, samt muligheten til å berike andre ved å dele av din kunnskap, kan gi deg fornyet energi og selvtillit
 • Å ha en gruppe mennesker som lytter og gir råd, kan gi det lille ekstra presset du trenger for å bevege deg fremover i businessen

 

Bli med i en mastermind-gruppe

Om du ønsker å være del av en slik mastermind-gruppe i høst så har du muligheten nå.

Jeg starter opp en mastermind-gruppe med maks 8 personer som møtes online (Skype) hver annen uke i 3 måneder med oppstart mandag 18. september.

Her kan du diskuterer ting i businessen, få hjelp med det du synes er vanskelig, inspirasjon til å ta action, tilbakemelding på ting du jobber med, få gode idéer og løsning på problemer i henhold til å utvikle businessen og markedsføringen og ikke minst holde fokus og få resultater.

La oss utrette noe sammen denne høsten!

Les mer på:  https://www.fokusmarketing.no/mastermind/

 

Rikke signatur

 

Rikke Dørum Schönborn

Rikke har siden 1997 arbeidet med markedsføring av ulike produkter i ulike bransjer og står godt rustet til å hjelpe deg og din bedrift med å bli synlig så dere tiltrekker dere flere og riktige kunder. Rikke er en sprudlende person og har en smittende glede for markedsføring og kommunikasjon.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

Kommentarer