Referanser for Rikke Dørum Schönborn, Fokus Marketing

Rikke i Fokus Marketing har gjort en stor og målbar forskjell for vårt selskap Løvetann AS.
Hun har gitt oss større selvbevissthet og jobbet aktivt med markedsføringsplan, forbedring av
webside, FB, LinkedIn og tilbuds-mal, samt prosjektering av bildekor og reklamefilm. Dette har resultert i flere kunder og bedre resultat. Vi opplever Rikke som smart, kunnskapsrik, rask, dedikert og kreativ. Hun leverer alltid som avtalt,
er veldig stimulerende og oppløftende – rett og slett en drøm å jobbe sammen med!

Merete Anfinnsen

Daglig leder og eier, Løvetann AS

Rikke har hjulpet meg med å spisse budskapet mitt på min nettside. I tillegg har hun gitt meg mer bevissthet i å følge mitt hjerte når det gjelder min business. Kjenne etter, stoppe opp og følge det mitt indre vil at jeg skal gjøre. Du har vært med på å gjøre en forskjell for min vei videre! Tusen takk, Rikke!
Heidi Bjørbekk

Driver @Office, atOffice AS

Personlig veiledning

Jeg har brukt Rikke ved flere anledninger,  spesielt i.f.h.t markedsføring på sosiale medier. Rikke er veldig kunnskapsrik, og leverer strategiske løsninger hvor hver stein er snudd. Hun følger opp, er raus og ønsker det aller beste for sine kunder. Anbefales!

Helle Kanaris

Foredragsholder & Coach, Gaudio

Workshop – Din Markedsfører (gruppeworkshop)

Takk for en flott og lærerik dag! Du skaper et godt rom det er lett å ta del i, og som inspirerer til videre (sam)arbeid. Jeg anbefaler dine kurs til alle som trenger dine tjenester, og også til dem som tror de ikke trenger deg! Takk igjen!

Grace Adelaide

Konstellatør, traumeteraput, Grace Adelaide AS

Workshop og markedsplan

Markedsføringsplanen du har laget er riktig god! Glimrende med tabellen over to-do listen – akkurat etter mitt hjerte. Her er det bare å gå i gang. Jeg er  veldig fornøyd med workshopen vi hadde sammen med deg – og synes oversikt og markedsplanen er oversiktlig og detaljert.

Anne Cathrine Gjærde

Generalsekretær, Polyteknisk Forening

Workshop – Din Markedsføring (gruppeworkshop)

Hot Seat var utrolig bra for meg og min bedrift. En hel time med fokus på mine utfordringer og hva jeg trengte tilbakemelding på slik at jeg fikk noe mer å jobbe videre på i min markedsføring. Det var også lærerikt når de andre deltakerne var i hot seat, flere tips som jeg ser verdien av også hos meg selv.

Lene Stamnes Sandaunet

Grafisk designer & fotograf, Foto&Design Sandaunet

Sparringspartner og rådgiver

Som selvstendig næringsdrivende er det fantastisk å ha noen å ringe til for å ta en kjapp prat. En som er tilgjengelig når man står å skal ta en beslutning. Som bedriftsleder står man ofte ovenfor valg og beslutninger når det gjelder markedsføring, og da er det godt å ha en en proff fagperson med rett kompetanse til å hjelpe seg. Rikke er en tydelig, effektiv og smart markedsfører som raskt ser løsninger. Hun er en dyktig og trygg rådgiver som gir kvalitet og dypde, og vet hva hun snakker om. I tillegg er hun en varm og trygg person, tilstedeværende og jeg blir sett personlig. Genuint opptatt av meg og min bedrift, og hvordan best mulig hjelpe meg. Et kvalitetsstempel!

Maria Mork

Relasjonscoach, Alt er Mulig

Markedsjef, rådgiver, design og webside, sosiale medier

Fokus Marketing har bidratt til vår bevisstgjøring i forholdet vårt til bruk av sosiale medier. Fokus Marketing har utarbeidet kampanjer både digitalt og print som passer til vår profil. Rikke er en av de få jeg vet om som både er veldig kreativ og strukturert samtidig og hun har evne til å lytte til mine ønsker og behov for så å samle trådene til på en forståelig og gjennomførbar helhet.

Fokus Marketing har arbeidet med annonser, websider og markedsføringsplaner for Bærum Optikk i mange år og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Rikke er god til å komme med nye ideer samtidig som hun har fokus på bedriftens samlede profil og hva som er mulig å gjennomføre ressursmessig for en liten bedrift.

Berit Lilleengen

Daglig leder, optikker, Bærum Optik

Webdesign, webstrategi, opplæring i wordpress, listebygging

En stor takk til Rikke som har skapt min nye nettside som tiltrekker seg målgruppen min og gjør meg mye mer synlig! Jeg får mange gode tilbakemeldinger om at siden ser profesjonell, troverdig, ren og innbydende ut, og så er den jo så funksjonell! Noe av det beste for meg er at Rikke har lært meg hvor lett jeg kan oppdatere sidene selv! Det har gitt meg en frihet, og jeg synes det til og med er gøy! Det at jeg har fått satt opp et listebyggingssystem gjør at jeg kommer i tettere dialog med kundene mine, og gjennom lett tilgang til bloggen min når jeg ut til mange flere.

Som person er Rikke veldig behagelig å samarbeide med, og jeg har virkelig følt meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Hun kommer med gode innspill og ideer, er tålmodig, interessert, dyktig, har godt humør og gir seg ikke før både hun og jeg er fornøyd. Anbefaler henne på det varmeste!

Nina L. Behncke

Eier og coach, Modig Mamma

Webside, profilering, merkevarebygging, markedsføringsstrategi, rådgiving

Som regnskapsførerselskap er vi vant med å bistå andre med hjelp til god økonomistyring. I den forbindelse legger vi vekt på at man som kunde av oss skal fokusere på sin kjernedrift, og at man ikke kan være god på alt. Når det gjelder Fokus Marketing og Rikke, så har hun vært vår gode rådgiver på det som vi ikke er gode på: Markedsføring! Rikke, har hjulpet oss med å bygge opp gode websider, treffende logo, samt øvrig profilering. Vi er kjempefornøyd med den ærlighet og kompetanse hun har tilført oss på markedsføringsområde. Anbefaler hennes firma på det varmeste!  

Jarle Skjerven, daglig leder Contador AS

Eier og aut. regnskapsfører, Askus

Merkevarebygging, profil, design, webside, sosiale medier

Jeg har jobbet sammen med Rikke gjennom Kvinner i Business hvor hun har laget vårt markedsføringsmateriell. Rikke har også hjulpet meg med oppdatering av hjemmesiden min. Rikke er rask, leverer alltid i tide, hun er kreativ og det hun lager er profesjonelt og lekkert. I tillegg kan hun bidra med råd når det gjelder hvordan man skal markedsføre sin bedrift og spesielt er hun god på sosiale media. Rikke får mine beste anbefalinger.

Marit H. Silseth

Eier, ledercoach, Silseth Consulting AS

Strategi, markedsplan, rådgiving

Fokus Marketing har bistått Morami med å strukturere bedriften. Fra å være en bedrift med masse planer og vinglende gjennomføringsevne ovenfor målgruppene, har bedriften nå en stø kurs mot å nå målene sine.

Siri Baumann Semb

Klesdesigner, Morami

Markedplan, webside, annonser, nyhetsbrev, rådgiving

Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Fokus Marketing v/Rikke Dørum Schönborn. Det har vært en sann glede! Rikke har bistått på følgende områder: markedplan, etablering av nettside, utarbeidet diverse annonser, bygget opp ”Xponella Fordelsklubb”. Her har hun bidratt med forslag på hvordan nå kunden, hvordan kommunisere med kunden og hvordan få kunden interessert. Rikke er veldig lett og samarbeide med. Hun jobber strukturert, effektivt og målbevisst. Positivitet er et godt kjennetegn på Rikke. Det er også punktlighet ☺ Til sist, så kan man stole 100 % på Rikke og den jobben hun gjør.

Marit Neeraas Brodtkorb

Butikkeier og daglig leder, Xponella

Webside, opplæring i wordpress, sparringspartner, rådgiver

Rikke har stor kunnskap om markedsføring, noe hun integrerer i alt sitt arbeid. Når hun er i tillegg er punktlig, kreativ og løsningsorientert – blir arbeidet sammen med henne en fryd!

Heidi Isager

Eier og daglig leder, Dottie Dee

Markedsplan, webside, opplæring i wordpress, sosiale medier, rådgiving, sparringspartner

Rikke er en blid, samarbeidsvillig og omtenksom person. Hun yter servic og vet å lage webside ut i fra dagens krav og forutsettninger. Hun jobber personlig og er ærlig slik at vi sammen fant den beste løsningen for min webside. Jeg anbefaler Rikke videre til alle dere som ønsker dere en bra webside og et hyggelig samarbeide.

Annichen Hille

Interør og hagekonsulent, INperia Design

Webdesign

Jeg benyttet Fokus Marketing til re-design og idéer rundt bl.a. ny hjemmeside. Rikke er en god lytter, gjorde uventet og positivt overraskende kunderesearch i sosiale medier og kom tilbake med en flott new look og innhold!

Kan anbefales for en travel og uerfaren gründer 🙂

Anita Vatland

Omsorgsmegler/daglig leder, CareManager