SOMMERKAMPANJE

 

6 timers personlig veiledningspakke

La oss jobbe sammen med å strukturere din business slik at det blir lettere å holde fokus på det du må gjøre for å drive businessen din fremover. Det kan f.eks. være å jobbe med å tydeliggjøre budskapet ditt slik at det treffer bedre de du ønsker å nå, hvordan du bør bygge opp produktene, prising og hvordan du blir synlig der dine kunder er. Hva kan du gjøre annerledes for å markedsføre deg bedre. Kanskje trenger du hjelp med noe du ikke enda selv vet å sette fingeren på?

Uansett hva du trenger hjelp til så legger vi en plan for den tiden jobber sammen.

 

Veiledningspakken inneholder:

  • 6 veiledningstimer à 60 minutter
  • Vi setter mål og kartlegger hva du trenger hjelp til.
  • Sammen legger en plan for hva vi skal fokusere på og strategien videre.
  • Du velger hvordan du vil dele opp timene du har kjøpt. F.eks. 1 time av gangen, 1,5 eller 2 timer.
  • Jeg følger deg opp ift. de oppgavene du har satt som mål mellom hver samtale og på det som skal gjøres fremover.
  • Du får svar på dine spørsmål, hjelp til å komme videre, til å justere, ta de rette valgene, motivasjon og inspirasjonen. Det føles trygt, og mer effektivt, å ha en som hjelper deg fremover og som du kan sparre med. En som loser deg gjennom prosessen steg for steg slik at du ser resultater og klarer å fokusere på målene du har satt deg.
  • Alle samtalene foregår online via Zoom.
  • Du får tilsendt opptak av samtalene.

 

SOMMERPRIS :      6.500 kr + mva          (ordinær pris: 9.000 + mva)

 

Betingelser:
For å få sommerprisen må du bestille veiledningspakken innen 17. august 2018. Det gjør du ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Jeg tar kontakt med deg for å avtale en oppstartstid når jeg er tilbake fra ferie 20/8. Timene må benyttes innen 1. november 2018.

 

La oss kick-starte høsten sammen 🙂

 

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Du er gull å ha!

Nina Behncke

Mental trener og foredragsholder, Modig Mamma

Rikke har hjulpet meg med å spisse budskapet mitt på min nettside. I tillegg har hun gitt meg mer bevissthet i å følge mitt hjerte når det gjelder min business. Kjenne etter, stoppe opp og følge det mitt indre vil at jeg skal gjøre. Du har vært med på å gjøre en forskjell for min vei videre! Tusen takk, Rikke!

Heidi Bjørbekk

Aut. regnskapsfører, rådgiver, veileder, kursholder, inspirator, gründer, daglig leder, atOffice AS

Jeg har brukt Rikke ved flere anledninger,  spesielt i.f.h.t markedsføring på sosiale medier. Rikke er veldig kunnskapsrik, og leverer strategiske løsninger hvor hver stein er snudd. Hun følger opp, er raus og ønsker det aller beste for sine kunder. Anbefales!

Helle Kanaris

Foredragsholder og coach, Gaudio

Kick-start høsten med struktur, fokus og en strategi for å få mer fart i din business.