Personlig veiledning og coaching - Fokus Marketing

VEILEDNINGSPAKKER

Personlig veiledning for bedre resultater.

 

Er dette deg?

 • Du får ikke de resultatene du vil ha i din bedrift.
 • Du har store mål for hvor du vil med din business, men du vet ikke hvordan du skal nå dem
 • Du har tatt flere onlinekurs uten å ha kommet så mye videre
 • Du føler deg alene og frustrert over å måtte gjøre alt selv med liten eller ingen støtte.

 

Skulle du ønske at:

 • Du hadde noen som kunne vise deg veien for hva du må gjøre for å oppnå resultater, steg for steg?
 • Du hadde noen som kunne hjelpe deg med å strukturere og holde fokus på det som er viktig for å drive businessen fremover ved å få flere kunder og bedre inntjening?
 • Du hadde noen med over 20 års erfaring som du kunne spørre og lære fra?
 • Du hadde noen som heier på deg, og som gir deg den inspirasjon og motivasjonen du trenger for fortsette med egen business?

 

Jeg er en blanding av mentor, veileder, businesstrateg og markedsfører med solid kunnskap og erfaring i dagens digitale måter å drive  og markedsføre små bedrifter på. Jeg har jobbet med markedsføring i over 20 år, og har erfaring fra mindre bedrifter,  et stort internasjonalt selskap – og ikke minst gjennom å ha drevet for meg selv de siste 10 årene.

Jeg opplever at mange strever med å få frem det som er unikt ved dem. Det å ha et budskap som virkelig treffer de du ønsker å nå. Det å ikke nok tro på deg selv og dine produkter og tjenester. De færreste har en plan, struktur og fokus på hvor de vil og hva de kan gjøre for å være mer synlig for de rette kundene.

Du kjenner kanskje på en frustrasjon og motløshet over alt som må gjøres? Du bruker for mye tid på ting som ikker er viktig eller gir deg mer business?  Du prøver å klare alt  alene?

Sannheten er at vi kommer alltid raskere til målet ved å ha noen å sparre med og som kan veilede oss. Det å ha en som kan se din business utenfra og med «nye» øyne. En som kan hjelpe deg med struktur og fokus på det som er rett for din bedrift (og om ikke nødvendigvis er det alle andre gjør), og som vil gi deg bedre resultater.

Det er dessverre ingenting som heter en «overnight success». Ting tar tid, og det er derfor viktig med langsiktig strategier som ligger til grunn for det du gjør. Sten for sten bygger du et fundament som vil gjøre ting mer effektivt, tidsbesparende og med mulighet til vekst fremover.

Jeg tilbyr derfor flere veiledningspakker hvor vi jobber sammen med å løfte og strukturere din  markedsføring, finne strategier som er i tråd med det du du ønsker å levere slik at det blir lett for deg å holde fokus på de riktige tingen for å drive businessen din fremover.

Det kan f.eks. innebære å jobbe med å tydeliggjøre budskapet ditt slik at det treffer bedre de du ønsker å nå. Hvordan bygge opp ulike produkter og konsepter som kunden vil ha og som gir deg et bredere inntektsgrunnlag. Vi jobber med hva du kan gjøre annerledes for å markedsføre deg bedre og bli mer synlig for dine ideelle kunder.
Kanskje trenger du hjelp med noe du ikke vet selv enda?

Jeg hjelper deg med å komme fra A til B med en steg for steg-prosess som gjør at du får gjort det som trengs for å se resultater.

Hvilken veiledningspakke ønsker du?

Jeg tar gjerne en kort og uforpliktende prat med deg for å se om vi er en god match, og for å se hvilke av veiledningspakkene som er mest hensiktsmessig for deg.

 

 • Få svar på dine spørsmål, hjelp til å komme videre gjennom evaluering, justeringer og til å ta de rette valgene
 • Få motivasjon og inspirasjonen til å gjøre det du må for å se resultater
 • Få en mentor og sparringspartner som hjelper deg fremover og som loser deg gjennom prosessen steg for steg  med fokus på målet.
 • Få konkrete hjelp med det du står fast med for raskere fremdrift.
 • Alle samtalene avholdes online via  Zoom (www.zoom.us)
 • Du får lydopptak av veiledningen om du ønsker.
 • Timene må benyttes innen 6 mnd.

 

Pris

1 enkelttime:  1.500 + mva

2 timers-pakke:  2.400 kr + mva

6 timers-pakke:  6.600 kr + mva

10 timers-pakke: 9.900 kr + mva

 

Dette sier noen av mine kunder

Rikke i Fokus Marketing har gjort en stor og målbar forskjell for vårt selskap Løvetann AS.
Hun har gitt oss større selvbevissthet og jobbet aktivt med markedsføringsplan, forbedring av
webside, FB, LinkedIn og tilbuds-mal, samt prosjektering av bildekor og reklamefilm. Dette har resultert i flere kunder og bedre resultat. Vi opplever Rikke som smart, kunnskapsrik, rask, dedikert og kreativ. Hun leverer alltid som avtalt,
er veldig stimulerende og oppløftende – rett og slett en drøm å jobbe sammen med!

Merete Anfinnsen

Daglig leder og eier, Løvetann AS

Jeg har vært heldig å jobbe med Rikke ved flere anledninger. Det har vært en sann glede, veldig inspirerende og sist men ikke minst, meget nyttig. Rikke er veldig interessert i deg og det du driver med. Hun bidrar til å sette ting i perspektiv og skape en struktur,  når hodet er fullt av ideer og annet rot. Hun er erfaren og kunnskapsrik og vet å veilede slik at det er enkelt å vite hva som er neste steg slik at det blir enkelt å bevege seg fremover mot målet. Jeg har fått hjelp til å lage en fin brosjyre, fått innspill på websiden og så har jeg ut fra vårt samarbeid fått klarhet i hva jeg skal fokusere på når det gjelder markedsføring. Jeg kan anbefale Rikke på det aller varmeste.
Britt Bjørgård

Yogaintruktør og coach, Sat Narayan Kundaliniyoga og Coaching

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Takk for at du i tillegg er positiv og hjelpsom når jeg står fast og ringer deg. Du er gull å ha!
Nina Behncke

Mental trener og foredragsholder, Modig Mamma

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller for bestilling av veiledningspakke