Workshops - Fokus Marketing

Markedføringsworkshop

Skulle du ønske du hadde en markedsfører som kunne fortelle deg hva du må gjøre for å få mer fart i markedsføringen? En fagperson som gir deg konkrete råd for hva du bør gjøre steg for steg, slik at dine produkter og tjenester blir mer synlig – og du får flere kunder?
På noen få timer får du akkurat det – samt en konkret fremdriftsplan for hvordan du skal markedsføre deg fremover.

I workshopen jobber vi med dine markedsføringsutfordringer, ser på markedsføringsmulighetene og legger en plan på hvordan du kan markedsføre din bedrift på best mulig måte. Du får konkrete forslag og gode råd til hvordan du kan markedsføre bedriften din for å bli mer synlig og få flere kunder.
Vi kan ha workshop på mitt kontor i Asker, på skype eller på telefonen, dersom det passer bedre for deg.
Jeg skreddersyr workshopen slik at du får hjelp med akkurat det du trenger. Er du usikker på hva du trenger så kan kanskje noen av de temaene jeg har satt opp nedenfor være til help

Velg en workshop som du har behov for

De temaene jeg har satt opp her er det som de fleste trenger hjelp med. Det som jeg ofte ser uutnyttede muligheter i. Noen ganger er det små endringer som gir de store resultatene – når det er en plan bak det man gjør og det settes i  et system.
Trenger du hjelp til andre markedsføringstema enn de under her så er det bare å si fra så skreddersyr jeg et opplegg for deg.

90 minutter

Få tilgang til mine 20 års erfaring med markedsføring på 90 minutter!
Jeg hjelper deg til å se hvordan du kan bli bedre på markedsføring med minst mulig innsats og budsjett. Du får konkrete råd på hvilke tiltak du bør gjøre.

Jeg sender deg noen spørsmål i forkant av møtet som du svarer på slik at jeg kan forberede meg  – og du får maks ut av vår tid sammen. Du vil også få opptak av samtalen i etterkant så du slipper å bruke tid på å notere underveis . Gjelder for samtaler på skype.

Vi snakkes på skype, eller telefon. Holder du til i nærheten og heller ønsker å komme til mitt kontor i Asker sentrum er det også mulig.

PRIS:  2.300  + mva

BOOK  DIN TID HER >>

Webstrategi

En helhetlig plan for markedsføring på nett er helt nødvendig for alle bedrifter i dag. Sørg for at potensielle kunder finner deg og din bedrift online. Vi på din bedrifts markedsføringsmuligheter i sosiale medier, annonsering, søkemotoroptimalisering og hvordan vi kan optimalisere nettsiden din  slik at den gjør det du vi lat den skal; flere bookinger, bygge e-postlisten, tilbudsforespørsler, direkte salg

FÅ ET TILBUD I DAG

Facebook-strategi

Jeg hjelper deg til å se hvordan du kan bruke facebook i din markedsføring. Alt fra hvordan du setter opp en facebookprofil for din bedrift til mer avanserte verktøy for annonsering og økt synligheten på facebook.

3 mill. nordmenn er på facebook, og i gjennomsnitt sjekker vi facebook 14 ganger per dag! Det er klart det er en viktig markedsføringskanal for de fleste. Facebook gjør hele tiden endringer i sine innstillinger som påvirker synligheten for det som legges ut av bedrifter og måter å markedsføre seg på. Men det finnes  heldigvis fortsatt måter å markedsføre seg der på enda. Det er ikke lenger gratis (kun 1-3% av de som følger siden din ser hva du legger ut), men det er fortsatt veldig billig å annonsere og man kan spisse målgruppen mer enn noe annet mediet.

Vi snakkes på skype, eller telefon. Holder du til i nærheten og heller ønsker å komme til mitt kontor i Asker sentrum er det også mulig.

BOOK WORKSHOP HER >>

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Sett av en dag for å jobbe med din markedsføring. Få hjelp med det du trenger og svar på det du lurer på.